YhteistyössäKaisla-Veneet Oy haluaa tarjota asiakkailleen veneet, jotka toimivat siellä, minne ne on tarkoitettukin, eli kalastusvesillä. Siksi meille tuotekehitystyö yhdessä ammattikalastajien kanssa on erittäin tärkeä osa veneiden suunnitteluprosessia. Pyrimme huomioimaan kalastajien käytännön tarpeet ja tässä meitä auttaa Blue White Safarin kalastusopas Peter Lahti.

Kaisla 550 Fishing by Peter Lahti on Peterin kanssa yhteistyössä suunniteltu nimikkovene, joka on kehitetty nimenomaisesti heittokalastusta varten. Nimikkovene on Peterin käytössä parhaillaan merivesillä ja Kaisla 525Erä sähkömoottorilla varustettuna on käytössä lähinnä järvialueilla. Ensi kaudella Peterin käytössä on toinenkin Kaisla 550 Fishing nimikkovene, josta kerromme lisää lähempänä ajankohtaa.

Kalastuselämyksiä kalastusoppaan ohjauksessa

Haluatko mennä kalaan osaavan kalastusoppaan kanssa? Tule kokeilemaan yksin tai ryhmässä! Kalastusmatka sisältää kaikki tarvittavat varusteet; suojavaatteet, kalastusvälineet ja opastuksen välineiden käyttöön. Sinä voit keskittyä kalastukseen ja nauttia saaliista. Opas hoitaa kaiken muun, jopa saaliin fileoinnin asiakkaan mukaan. Pyydä tarjous!

Blue White Safari BlogiKun tarvitset veneeseen moottorin, Kaisla-Veneet suosittelee sinulle testaamiaan moottoreita. Fische Marine tuo maahan Evinrude-perämoottoreita, joiden valikoima kattaa Kaisla-Veneiden venemalliston tarpeet erinomaisesti. Evinruden E-Tec -teknologia on ehdottomasti alansa huippua, puhutaan sitten luotettavuudesta, taloudellisuudesta tai tehosuhteesta. Myös huollettavuus ovat omaa luokkaansa. Evinrude E-Tec -teknologialle myönnetään jopa 5 vuoden takuu.

Kaisla-Veneet tekee tuotekehitysyhteistyötä Fishce Marinen kanssa taatakseen veneisiinsä yhteensopivat, kestävät moottorit. Fishce Marine tarjoaa Kaisla-Veneiden käyttöön niin perämoottorit kuin vahvan tietotaidonkin. Näin varmistetaan, että veneissä on oikeat moottorisuositukset ja veneet toimivat kuten on tarkoitus.Kymenlaakson ammattikorkeakoulun koulutusohjelmaan kuuluu venevalmistukseen suuntaava tutkinto, missä Kaisla-Veneet on Kymenlaakson ammattikorkeakoulun virallinen yhteistyökumppani. Yhteistyön hedelmänä on luotu ammattitaitoinen tuotekehitysprosessi sekä toisaalta uusien venevalmistukseen erikoistuneiden oppilaiden koulutus varmistetaan oikeanlaisessa ympäristössä. Tämä yhteistyö antaa Kaisla-Veneille apua tuotekehityksen lisäksi myös tuotannon kehittämiseen.Niin harrastus- kuin ammattikalastajienkin ollessa yksi tärkeimmistä Kaisla-Veneiden käyttäjäryhmistä, on myös alaan vihkiytyneen kalastustarvikkeiden maahantuontiyrityksen mukanaolo hyvin tärkeää. Päätuotteena yhteistyössä ovat Lowrance elektroniikka, joka asennetaan kaikkiin yli 4,6 metrisiin Kaisla-Veneisiin. Patriot-sähkömoottorit tarjoavat vaihtoehdon soutamiselle myös esimerkiksi lukuisilla järvillä, joilla polttomoottorikäyttöisiä perämoottoreita ei saa käyttää.Varmistaaksemme veneidemme turvallisuuden, olemme valinneet kumppaniksemme CE sertifioinneissa, tiedossamme olevista vaativimman alalla toimivan yrityksen, VTT Expert Services Oy:n. Yhteistyössä VTT Expert Services Oy:n kanssa, veneemme testataan erittäin monipuolisesti kestämään ja kellumaan uusimpien turvallisuusvaatimusten mukaan. Varmista, että veneessäsi on VTT CE –kilpi ja voit olla varma siitä, että ostat laatua.

Kaisla-Veneet Facebookissa